Search This Blog

Friday, January 13, 2012

Pengajian/ Kelas Ilmu Agama Buat Artis


PENGAJIAN ILMU ISLAM KHAS BUAT ARTIS-ARTIS SAHAJA

PENGAJIAN : SEMUA JENIS CABANGAN ILMU AGAMA DARI BAWAH HINGGA SETINGGINYA
(Baca Quran, Cara Ibadah, Bersih Jiwa Dan Lain-lain).

TEMPAT: DI TEMPAT KAMI DI PUSAT PENGAJIAN ISLAM SEKSYEN 7 SHAH ALAM, SELANGOR ATAU DIMANA-MANA TEMPAT PILIHAN SENDIRI (Pejabat, Rumah, Kedai, Dewan dan dimana-mana sahaja)

MASA : FLEKSIBEL BILA-BILA MASA SAHAJA (BERDASARKAN PERBINCANGAN DAN PERSETUJUAN)

HUBUNGI : USTAZ MOHD RASYIQ BIN HJ. MOHD ALWI DI TALIAN 019 3801979.

BAYARAN : PERCUMA FREE OFF CASH KHAS BUAT ARTIS MALAYSIA. (Walaupun ia free tidak berbayar tetapi pengajian adalah dijaga dan diambil berat serta tenaga pengajar akan memberi tumpuan utama KHAS buat kesemua artis tanah air. Jangan sangka ia free maka kami akan mengajar cincai-cincai aje! Tidak!.
"Ilmu agama untuk artis adalah keutamaan kami").

Kepada sesiapa sahaja yang bergelar artis di tanah air kita Malaysia ini yang agak sibuk atau tidak yang inginkan pengajian ilmu agama samaada bacaan alquran atau hadith, tauhid, fekah, tasawwuf atau apa-apa sahaja jenis ilmu agama secara bersistematik dan menarik mengikut masa-masa yang dipilih sendiri oleh artis (berdasarkan perbincangan) maka bolehlah menghubungi kami dan datang ke tempat kami untuk menuntut ilmu sama ada bermula dari bawah (basic) atau selainnya.

PENGAJIAN YANG DITAWARKAN UNTUK PARA ARTIS DAN SAUDARA MARA ARTIS INI BERBENTUK "FACE TO FACE" ATAU KUMPULAN ARTIS YANG KECIL.

Maksud pengajian secara "face to face" adalah seperti seorang artis lelaki belajar ilmu agama seperti quran dan selainnya dengan seorang ustaz atau seorang artis wanita belajar dengan seorang ustazah.

Maksud pengajian secara kumpulan kecil pula adalah pengajian para artis yg bilangannya sedikit yang 'sekepala' atau satu geng belajar dengan seorang ustaz atau seorang ustazah.

Tempat pengajian kami selesa ekslusif

TIDAK PERLU MALU LAGI UNTUK BELAJAR AGAMA.

No comments:

Laman Utama